Onbeperkt Dinchen bij Jatapasu in Vlijmen

Foto: Jatapasu

Uiteten is puur genieten, ontspannen in het kwadraat. Stress, dat hoort daar dus echt niet bij. En toch, het zou je bij wereldtapasrestaurant Jatapasu in Vlijmen wel degelijk kunnen overkomen – maar dan op een heel prettige manier. Bij de nieuwe maatregelen heeft eigenaar Chopin Cai naar nieuwe mogelijkheden gezocht en gevonden. “Dinchen”

Dinchen is een samentrekking van de woorden diner en lunch, en dat is ook de betekenis ervan: het is de maaltijd die je nuttigt tussen lunch en diner, of eigenlijk in plaats daarvan, op eenzelfde manier als ‘brunch’ de combinatie is van ontbijt (breakfast) en lunch. Bij Jatapasu aan de Grote Kerk in Vlijmen kun je vanaf zondag 28 november onbeperkt Dinchen voor maar €27,50 per volwassenen.

Aangepaste openingstijden:
Vrijdag t/m zondag: 14:00 – 17:00 uur
Maandag t/m donderdag gesloten

Afhalen kan op:
Dinsdag t/m donderdag van 16:00 tot 20:00 uur
Vrijdag t/m zondag van 14:00 tot 20:00 uur
Bestel online

De horeca is altijd de spil geweest in het leven van eigenaar Chopin Cai en zijn vrouw Ling. “Het is een pure passie voor ons”, zegt het echtpaar. “Er is niets mooiers dan je gasten verwennen met onze heerlijke Japanse vlees- en visgerechten. En natuurlijk onze sushi en daarnaast de vele lekkere tapasgerechten. De waardering die je voor je passie krijgt, daar doen we het voor. Dat geeft je zo veel energie, dat je daarmee echt het verschil kunt maken.”  De liefde voor het vak wordt gedeeld door meer dan veertig medewerkers. Zij bieden u een geweldig culinair avontuur aan, met als eindbestemming: een verzaligde glimlach op uw gezicht. Zó heerlijk gegeten!

Jatapasu
Grote Kerk 17
5251 AA Vlijmen
Tel. 073-5112453
Email [email protected]
www.jatapasu.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen