Hercuton zorgt voor lichtpuntjes in donkere dagen

Foto: Hercuton

Wie weleens over de A59 bij Nieuwkuijk rijdt, kent het LED-scherm aan de gevel van bouwbedrijf Hercuton ongetwijfeld. Het scherm van zes bij vier meter groot is een mooie manier voor het bedrijf om zich aan de dagelijkse stroom automobilisten te presenteren. Met de feestdagen in het vooruitzicht stelt Hercuton het scherm beschikbaar voor andere boodschappen. Een warme kerstgroet, nieuwjaarswens, (huwelijks)jubileum, afstuderen of een welkom thuis. Kortom, kleine lichtpuntjes in donkere dagen.

Vrolijke boodschap
Maarten Bakker, Algemeen Directeur, vertelt waarom Hercuton deze actie op touw zet: “In 2019 vierden we het 25-jarig bestaan van Hercuton. Toen stelden we het LED-scherm beschikbaar aan mensen die net als wij iets te vieren hadden. De reacties waren overweldigend; van 50-jarige verjaardagen en bedankjes tot aan een bruidspaar op weg naar het gemeentehuis. Zo’n explosie van positiviteit lijkt ons in deze tijd ook wel welkom. Daarom stellen we ons LED-scherm vanaf nu weer wekelijks één dag per week beschikbaar voor vrolijke boodschappen. Dus laat die kerstwens of dat huwelijksaanzoek maar komen!”

Hoe werkt het
Hercuton staat bekend om de turn-key dienstverlening, opdrachtgevers worden van A tot Z begeleid en ontzorgd. Ook de ‘LED-scherm actie’ wordt op deze manier aangepakt. Het aanmelden van de boodschap is voldoende. Hercuton zorgt er vervolgens voor dat de boodschap op een mooie manier én op het juiste moment getoond wordt. Aanmelden kan door een e-mail met naam, telefoonnummer en boodschap te sturen naar [email protected].

Actie
Jouw boodschap op het grote LED-scherm

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen