Het VerBonth vanaf januari elke dag geopend!

Foto: WGF

Heeft u behoefte aan een vers frietje en een heerlijke snack, maar pakt u vaak mis op maandag en dinsdag? Niet getreurd, want vanaf januari is cafetaria Het VerBonth elke dag geopend!

Het VerBonth wordt geleid door Karlijn de Bonth (eigenaresse) en Arie de Laat (bedrijfsleider) Samen staan zij voor kwaliteit, sfeer en gezelligheid. Om deze reden zul je dan ook echt het dorpsgevoel ervaren. De naam het VerBonth en leus spreken voor zich, namelijk verbinden en smakelijk ontmoeten.

Het VerBonth serveert verse friet en een groot uitgebreid assortiment aan kwalitatieve snacks. Hiernaast zijn er heerlijke burgers en nog op de ouderwetse manier gemaakte milkshakes. Ze bevinden zich op een mooie locatie in Haarsteeg, liggend op diverse fietsroutes, namelijk de Haarsteegsestraat 8. Momenteel is het helaas niet mogelijk binnen te eten, maar u kunt altijd online bestellen via www.hetverbonth.nl of bellen met 073-2111229 en zij maken het voor u klaar.

Hopelijk tot snel!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Cookieinstellingen