Elf arrestaties in verband met drugshandel

Foto: Politie

Een groot onderzoek naar drugshandel in Waalwijk en omgeving heeft dinsdag 11 januari jl. geresulteerd in elf aanhoudingen en zeven huiszoekingen onder leiding van de rechter-commissaris. Er zijn negen verdachten in verzekering gesteld. Bij de zoekingen zijn onder meer tientallen grammen cocaïne, een kleine hennepkwekerij en tienduizenden euro’s aan contant geld aangetroffen.

De politie van het team Langstraat ontving via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) diverse signalen over drugshandel in het werkgebied.  Door recherche onderzoek ontstond zicht op een groepering die in wisselende samenstelling zich zou bezig houden met de handel in verdovende middelen.  Het gaat om meerdere deallijnen waarbij met name cocaïne na bewerking bij afnemers wordt bezorgd. Tijdens de actie zijn gisteravond ook twee kopers van drugs aangehouden. Zij zijn na verhoor weer vrijgelaten.

De overige negen verdachten die met toestemming van de officier van justitie zijn aangehouden betreffen zeven mannen en twee vrouwen in de leeftijd van 20 tot en met 61 jaar. Zij zijn afkomstig uit Waalwijk (6) ’s-Hertogenbosch (2) en Haarsteeg (1)

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen