Samen komen we een heel eind om Oudheusden nog meer te verbinden

Foto: Buurt Bestuurt Oudheusden

Buurt Bestuurt Oudheusden heeft zich in december ingezet om inwoners toch een ‘warme kerst’ te bezorgen met een prachtige  kerstboom te plaatsen in Oudheusden.  De boom was voorzien van maar liefst 80 meter lichtjes om de duisternis te verdrijven die het ‘virus’ met zich mee brengt. Ook was er de mogelijkheid om iemand een warm hart toe te dragen, iemand de beste wensen toewensen of een eigen uitvoerbare en betaalbare wens uit laten komen.

De wensen zijn nu bijna vervuld door de medewerkers van Buurt Bestuurt Oudheusden. Zo werd een mevrouw verrast met benzinebonnen om haar kind en kleinkind te bezoeken, omdat dit vaak financieel niet kan. Een BSO/kinderdagverblijf werd verrast met een paar mooie speeltjes voor hun kinderen. Ook wordt er nog een mooie boodschappenpakket thuis bezorgd bij een mevrouw.

“Alle wensen zijn door lieve personen ingediend omdat ze het iemand anders gunde of vond dat ze het verdiende. Het zijn maar kleine wensen om te vervullen maar zo geweldig en dankbaar om dit te mogen doen. Buiten deze paar wensen zijn er mensen die ook uw hulp kunnen gebruiken en geen wens hebben ingediend. Denk aan een buurvrouw, een alleenstaande vader of moeder, een oudere, iemand die eenzaam is… met een beetje oplettendheid in uw buurt en een luisterend oor, kan een doorverwijzing naar bijvoorbeeld financiële hulp of een keer de hond uitlaten heel veel doen! En komen we ‘samen’ een heel eind om dit dorp nog meer te verbinden!” Laat de enthousiaste voorzitter Patricia Couwenberg van Buurt Bestuurt Oudheusden weten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen