Versierde vlaggenstokken brengen licht in Nieuwkuijk!

In het weekend van 8 januari 2022 zijn de prijzen verdeeld voor de vlaggenstokwedstrijd in Nieuwkuijk. Dit jaar werd deze wedstrijd voor het eerst georganiseerd door de werkgroep Saamhorigheid van Samen Nieuwkuijk. Om het dorp extra te verlichten en versieren in de feestmaand december, konden inwoners hun best doen op een mooi versierde vlaggenstok. Maar liefst 45 deelnemers deden mee en sierde hun gevel met prachtige en verlichte vlaggenstokken.

En de winnaars zijn…
Verschillende deelnemers ontvingen dit weekend een waardebon voor één van de diverse restaurants die Nieuwkuijk telt. Winnaars waren er in de Nieuwkuijksestraat, de Steenenborch, ’t Hof, Moerbeistraat, Kastanjeplein, Meidoornstraat, Pastoor Becxstraat, Esdoornstraat, de Kooikampen, Berkenstraat en Kerkstraat. Tijdens de beoordeling zag de jury ook dat meer inwoners dit jaar gezamenlijk iets feestelijks van hun straat hadden gemaakt, zoals in de van Schuppenstraat en de Sint Jorisstraat. Dat geeft het dorp een fijne en warme sfeer! Wat ons betreft is een traditie geboren en zetten we Samen Nieuwkuijk in het licht. We willen alle deelnemers bedanken voor hun bijdrage! We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Meer weten over Samen Nieuwkuijk, of wil je mee helpen met projecten om de leefbaarheid van Nieuwkuijk te verbeteren? Kijk dan eens op www.samennieuwkuijk.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen