OBS jongLeren Drunen verwelkomt zijn 300e leerling

Foto: OBS JongLeren Drunen

David Verkade is vier geworden en is deze week gestart op obs jongLeren in Drunen. Op zich niet zo bijzonder, maar hij is de 300e leerling en dat is een momentje om even bij stil te staan. Nog maar 11 jaar bestaat de school en in deze tijd is de school spectaculair gegroeid. In 2010 is de school gestart uit een fusie tussen het Vlot en de Irislocatie van de Wegwijzer en telden toen 128 leerlingen.

Directeur Kees Willemse geeft een aantal oorzaken van de groei. “Allereerst een verjonging van de wijk en de ontwikkeling van plan Dillenburg. Daarnaast spreken onze aanpak en keuzes ook veel ouders aan. Ouders die komen kijken geven vaak aan dat ze zijn komen kijken omdat ze veel goede verhalen over ons horen. Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen. We doen er dan ook alles aan om dit zo te houden. Vorig jaar viel de viering van het 10-jarig bestaan van onze school vanwege corona gedeeltelijk in het water. Als we de dingen niet groots kunnen vieren, dan vieren we de kleine dingen maar. Maandagmorgen hebben we daarom met alle kinderen van de school geproost op het nieuwe jaar. Voor David had ik een klein cadeautje meegenomen, want het blijft toch een beetje bijzonder… de 300e leerling”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen