Kerkberichten van de Parochie Heilige Augustinus

Foto: Ad Kraamer/HTR

In verband met de ontwikkelingen van de coronapandemie worden voorlopig na 17. 00 uur geen vieringen meer gehouden. Hierdoor is het normale rooster van de diensten gewijzigd. Voorlopig vindt de H.Mis in Haarsteeg plaats om 16.00 uur en komen de avondmissen in Nieuwkuijk en op het St. Janshof te vervallen.

Op het Sint Janshof wordt 1x per week op dinsdag om 16.00 uur een eucharistieviering gehouden. Voor de vieringen in Nieuwkuijk en Vlijmen is het ook weer nodig om vooraf te reserveren via het secretariaat.
Mocht u niet naar de kerk kunnen komen, kunt u de H.Mis ook volgen via live-stream. Ga naar de website www.augustinus-parochie.nl en klik op de link “Uitzending viering zondag 11.00 uur”.

Sint Jan Geboorte te Vlijmen
Zondag 16 januari 11.00 uur Oecumenische viering m.m.v. gelegenheidskoor
Intenties: Michaëla Teeuwen – de Vaan vanwege verjaardag, Willy Daelmans – van Oijen, Jo Boom, Ria Dekkers – Habraken, Rien Henskens, Wilma Esser – Hartelo.

Sint Janshof
Dinsdag 18 januari 16.00 uur Eucharistieviering.

Heilige Lambertus te Haarsteeg
Zaterdag 15 januari 16.00 uur Eucharistieviering Intentie: Nelly van de Brandt – Brok.

Heilige Johannes Geboorte te Nieuwkuijk
Zondag 16 januari 09.30 uur Eucharistieviering m.m.v. Augustinuskoor Intenties: Kees de Kok vanwege 1e jaargetijde, Jo van Reeken – Konings, Miel van Spijk, Henk Habraken vanwege jaargetijde, Betsie Habraken -Mostermans, Kees Habraken, Hub Figee vanwege jaargetijde.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Reacties

Cookieinstellingen