Asieldier Fluke zoekt baas

Foto: Dierenasiel

Het komt vaker voor: honden die onzeker zijn weten  niet altijd wat ze aan moeten met kinderen. Die maken onverwachte bewegingen, praten vaak hard en schel  en, wat het meest  bedreigende is, willen de hond zomaar aanraken en knuffelen, terwijl die daar helemaal niet op zit te wachten. Dan kan  de eerste reactie van zo’n hond zijn, dat hij zich moet verdedigen. En daar heeft een hond zijn gebit voor.

Fluke is zo’n hond.  Hij is een mooie bordercollie-reu  van drieënhalf jaar en hij is lief. Tenminste, voor andere honden en voor volwassen mensen. Kinderen vindt hij eng en daar gedraagt hij zich dan ook naar. Dat is de reden dat zijn eigenaar heeft besloten de hond af te staan. Heel vervelend, maar wel begrijpelijk als er regelmatig kinderen over de vloer komen.

De nieuwe baas van Fluke moet er daarom  wel voor kunnen zorgen dat hij uit de buurt van  kinderen kan blijven. Ongelukjes moeten immers voorkomen worden. In ieder geval  moet hij dus terechtkomen in een gezin zonder kinderen. Verder is er helemaal niets op Fluke aan te merken en zal hij vast een prettige, trouwe huisgenoot zijn.

Denkt u de geschikte baas voor deze lieverd te zijn, kom dan na telefonische afspraak eens kennis met hem maken in Dierenasiel Waalwijk, Prof. Van ’t Hoffweg 7. U kunt elke ochtend bellen: 0416 333964.

Fluke  krijgt van Honden Opleidings Centrum Both in Sprang-Capelle tweemaal een individuele gedragsbegeleiding cadeau. Uitlaatservice Stap In van Diana Treffers in Kaatsheuvel heeft voor de nieuwe eigenaar tien gratis uitlaatbeurten in petto.  Voorwaarde is wel dat baas en hond  in de regio wonen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen