Geslaagde editie van Elshouts Kerstdúrp

Foto: Toon Groot

De organisatie van het Elshoutse Kerstdúrp 2021 kan met tevredenheid terugzien op een geslaagde editie. 110 aanmeldingen met creaties en versieringen van hun huis of tuin, daarnaast ook nog eens 6 buurtverenigingen, zorgde ervoor dat heel Elshout een lichtpuntje was in deze donker periode van onzekerheid en beperkingen.

Aan het Kerstdúrp was een puzzeltocht verbonden, 135 oplossingen werden ingezonden. Voor de kinderen was er een aparte zoektocht. Ook hier een ruime deelname van 50 kinderen

Afgelopen zaterdag 15 januari Was de prijsuitreiking tijdens de infomiddag van “Kansrijk Elshout” en werden de winnaars bekend gemaakt. De mooist versierde buurt was de “Maaienblok” met hun sneeuwmannen om iedere lantaarnpaal. Zij ontvingen een waardebon van € 250,00 voor een barbecue voor de buurt, van Orange Counter. Bij de gemaakte creaties kwam de familie Klerks uit de van Altenastraat als winnaar uit de bus, met de Engelse telefooncel met daarin een telefonerende kerstman. Gekozen door de volwassen deelnemers.

Ook de kinderen konden hun stem uitbrengen op hun favorieten creatie. Die kozen duidelijk voor de sneeuwpoppen gemaakt door de familie van Haren in de TH.J. Rijkenstraat. De bovengenoemde winnaars ontvingen ieder een prachtige legpuzzel van 1000 stukjes van hun eigen creatie. Voor het oplossen van de puzzeltocht waren ook prijzen te winnen, onder de goede oplossingen van de slagzin werd geloot en de winnaars waren: Silvie Pulles, Frank van Loon, familie Schoenmakers, en de familie van Loon.

De winnaars bij de kinderen waren: Seth van Haren, Meike Klijn, Linde van Vuuren en Stijn van Maren.

De organisatie bedankt de sponsoren, deelnemers en iedereen die ook maar enigerlei mee heeft gewerkt om van het Kerstdúrp 2021 een succes te maken. Voor 2022 hopen we dit evenement weer te organiseren en tot een succes te maken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen