Brabants Bont Drunen zingt uit volle borst

14 feb 2022, 18:48 Nieuws
202110 foto koor
Brabants Bont
Sinds we weer mogen zingen, zingt het gemengd koor Brabants Bont Drunen weer met plezier en gezelligheid is troef. Dit om het repertoire van Nederlandstalige liedjes weer enthousiast en mooi ten gehore te kunnen brengen. Uitgangspunt is om zelf als koorlid te genieten en natuurlijk ook het publiek te laten genieten van ons gezang.
Brabants Bont Drunen heeft een repertoire van Nederlandstalige liedjes. De kernwoorden van dit Brabants Bont Drunen zijn samen, samen zingen en gezelligheid, samen oefenen en samen optreden. Liedjes van Marianne Winner, Lennaert Nijgh, Anneke Grohlon, Guus Meeuwes, Jannes enzovoort, willen wij tijdens een optreden aan het publiek ten gehore brengen.
Wilt u de uitdaging aan, om ons gemengd koor Brabants Bont Drunen, met uw zang te komen versterker! U zult versteld staan wat u wel kunt! Wilt u eerst komen luisteren? Op maandagavond vanaf 19.00 uur oefenen wij in "Het Water", Hollandlaan 161 Drunen. U kunt ook met ons contact opnemen met vragen of om een en ander te bespreken.
Heeft u belangstelling voor een optreden bij uw instelling, bond of vereniging? Neem dan contact op het onderstaand secretariaat.
Brabants Bont Drunen te bereikbaar via mail: [email protected]
Willen u bij voorbaat danken voor uw belangstelling.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een