Alleen Brabanders, geen Nederlanders

Foto: Wil Gulpen

Zin in een leuke cabaret voorstelling? Rr zijn nog kaarten te koop van de voorstelling van Steven Brunswijk, Alleen Brabanders, geen Nederlanders op vrijdag 30 september a.s. De voorstelling begint om 20:15 uur en de kaarten kosten € 16,-

Cabaretier Steven Brunswijk is vooral bekend door zijn succesvolle typetje ‘Braboneger’. Maar hij is ook YouTuber, Instagrammer en spreker en tourt door heel Nederland met zijn nieuwe show. De Tilburger trotseerde opmerkingen van mensen uit zijn omgeving: “Tegen mij zeiden ze: ‘Steven zet het uit je hoofd. Het is voor zo weinig mensen weggelegd om cabaretier te worden’.”

Over Alleen Brabanders, Geen Nederlanders Hij is opgegroeid in de mooiste provincie van Nederland: Brabant! Hij houdt van de mensen, de omgeving maar voornamelijk de taal.

Als kleine jongen heeft hij geleerd om de Brabantse taal eigen te maken. “Want het is fèèn als ge meej meese kunt proaten in oe èègu taol”. Een donkere jongen met Surinaamse roots die vol Brabants en Surinaams praat! Een gouden combinatie!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen