Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Heusden.nieuws.nl

Foto: Wil Gulpen

Wil jij voortaan niets meer te missen van al het nieuws wat op deze website van Heusden.Nieuws verschijnt. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van heusden.nieuws.nl. In een frisse lay-out ontvang je automatisch elke dag om 07.00 uur al het Heusdense nieuws in je mailbox. Je kunt zelfs kiezen of je het nieuws dagelijks of één keer per week (of beide) wilt ontvangen.

Als je je inschrijft voor de dagelijkse nieuwsbrief van Heusden.nieuws.nl ontvang je elke ochtend het nieuws van de vorige dag in je mailbox. Wil je de wekelijkse nieuwsbrief, dan ontvang je die in het weekeinde. Inschrijven voor beide kan natuurlijk ook. Zo ben je altijd op de hoogte van alles wat zich in de gemeente Heusden afspeelt. Wil je nog sneller op de hoogte zijn? Like dan onze facebookpagina of volg ons op Twitter want dan ontvang je het belangrijkste laatste nieuws zodra het verschijnt.

Inschrijven voor de Nieuwsbrief kan hier 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen