Inschrijven bij Jeugd Vakantie Vreugd Drunen 2022

Foto: JVV Drunen

De inschrijving voor onze week staat al meer dan 2 weken open en er wordt al volop ingeschreven. Onderdelen zoals de Glow in the Dark midgetgolf, de Bowling en de JumpXl lopen inmiddels ook al aardig vol. Schijf je nu in voor de JVV week en ben verzekerd van een plekje bij jouw favoriete activiteit! T/m 14 augustus is online inschrijven via de website mogelijk, wees er snel bij en profiteer t/m 17 juli van onze vroege vogel korting. Je betaalt dan slechts €2.50 per activiteit in plaats van €3.50.

Mocht je nog niet zeker weten of je op vakantie gaat dan kun je natuurlijk ook ter plekke bij een onderdeel inschrijven, maar let op: vol=vol.

Sponsoring
We willen de Jumbo bedanken dat ze ook dit jaar de JVV week voor een groot deel willen voorzien van eten en drinken zodat de kinderen ook dit jaar weer niks te kort komen.

In de afgelopen jaren hebben we de JVV week gemoderniseerd met steeds meer onderdelen die de kinderen in de huidige tijd aanspreken.

In het verleden waren er onderdelen zoals het straattekenen, schaken en sjoelen. Tegenwoordig gaan we naar Monkey Town en JumpXL toe en dit jaar ook naar de Glow in the Dark midgetgolf.

Hiernast hebben we ook onderdelen zoals het Lasergamen/schatzoeken en verzorgt Crearette uit Waalwijk 4 leuke workshops voor de kinderen die graag iets in elkaar knutselen. Na 1 jaar afwezigheid vanwege het Coronavirus is er dit jaar ook weer de bakworkshop bij de Emmamolen in Nieuwkuijk.

Al deze onderdelen kosten de stichting een hoop geld. Om de kinderen deze onderdelen te kunnen aanbieden (dit jaar zijn er 61 onderdelen) is sponsering een belangrijk onderdeel geworden bij Jeugd Vakantie Vreugd Drunen.

Je kunt de stichting op verschillende manieren sponseren.
Ten eerste kun je een advertentie afnemen tegen een relatief laag bedrag, de advertentie komt dan in het boekje en op de website te staan. Het is natuurlijk ook mogelijk om een bedrag te doneren. Je kunt natuurlijk ook een locatie, eten, drinken of goederen sponseren, er is tijdens de JVV week van alles nodig.

Dit jaar is er voor het eerst ook de mogelijkheid om een spel te adopteren, hierbij kan een ondernemer een spel of onderdeel uit het programma van de JVV week adopteren. Op deze manier kan een ondernemer zijn of haar bedrijfsnaam koppelen aan een spel.

Zo heeft Elle! Vrouw & Geboortezorg het onderdeel Poppen en Berenbureau en Speelgoedatelier/Top1Toys uit Vlijmen het onderdeel Speelwinkel geadopteerd.

Mocht je geïnteresseerd zijn om de stichting te steunen laat het ons dan weten. Dat kan via het contact formulier op de website of via [email protected].

Hoe meer ondernemers ons een warm hart toewensen, des te meer dat we de kinderen kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen we in de laatste week van de zomervakantie de kinderen die dan misschien al 5 weken thuis zijn een leuke week met veel afwisselende activiteiten bieden, waardoor de kinderen kunnen terug kijken op een leuke afsluiting van de vakantie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen