Ervaar jouw dakkapel in 3D in de nieuwe showroom van Perfect Dakkapellen in Drunen

Foto: Perfect Dakkapellen Drunen

Op zoek naar meer licht, ruimte en woongenot? Perfect Dakkapellen heeft de perfecte oplossing! Laat je inspireren en beleef jouw extra ruimte in de showroom van Perfect Dakkapellen.

De perfecte dakkapel
Met een speciaal ontwikkeld productieproces realiseert Perfect Dakkapellen onderhoudsvrije polyester dakkapellen van perfecte kwaliteit. In een moderne of klassieke look, afgewerkt met zonwering, isolatie en airco naar wens. Met een snelle levertijd en plaatsing in één dag neemt Perfect Dakkapellen al je zorgen uit handen.

Perfecte inspiratie
Laat je inspireren in de nieuwe showroom van Perfect Dakkapellen. Loop eens door een vernieuwde slaapkamer, vergrootte zolderruimte of een kinderkamer met meer licht en zie wat een dakkapel kan doen voor jouw huis!

Ervaar jouw extra ruimte in 3D
Met de speciale 3D simulator bekijk je jouw dakkapel in jouw huis! Met de afmetingen van jouw woonruimte, de hoek van je dak en jouw dakkapel wensen schetsen wij in 3D hoe de dakkapel eruit komt te zien. Bekijk op een levensgroot scherm hoe jouw ruimte verandert en jouw huis er straks uit ziet! Wil jij dit ook?

Maak online een afspraak: www.perfectdakkapellen.nl/showroom.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Cookieinstellingen