Circus Bolalou komt naar Drunen

Foto: Bolalou

Hooggeeerd publiek, het circus komt weer naar de gemeente Heusden. Circus Bolalou komt van 16  t/m 18 September naar Drunen. Op het Oranjeveld worden er meerdere voorstellingen gegeven. Geniet van klassiek circus in een modern jasje met acrobatiek in de lucht, onze doldwaze clown maar ook prachtige papegaaien en een unieke act met prachtige witte herdershonden.

Het circus wordt gerund door Steffie, een van de weinige vrouwelijke circusdirecteuren in Europa. Speciaal voor u zorgt zij voor ruim 120 minuten circusplezier met dieren en artiesten.

Het circus geeft voorstellingen op Vrijdag om 19:00 , Zaterdag om 15:00 & 19:00 en Zondag om 11:00 & 14:00 . Kaarten kan men online reserveren via www.circus-bolalou.nl of 45 minuten voor elke show aan de circuskassa. De voorstellingen om 19:00 uur zijn speciale actievoorstellingen met gereduceerde entreeprijzen. Alle info omtrent kaarten is te vinden op de website.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen