Vrouwenband Maanszat zoekt nieuwe leden

Foto: Maanszat

Het motto van Vrouwenband Maanszat, die hun standplaats in Elshout heeft, is ‘Waar muziek is is plezier’. We spelen met carnaval en het hele jaar door tijdens evenementen en festivals. Het repertoire is afwisselend van Neil Daimond tot Lady Gaga en van Engels, Portugees en Italiaans weer terug naar Nederlands.

Leeftijd speelt daarbij geen rol, het jongste lid is 19 jaar en de oudste leden zijn de 60 gepasseerd. De bezetting is op dit moment goed maar om de continuïteit van deze gezellige band te waarborgen is er wel wat verjonging gewenst. Ben jij die enthousiaste vrouw die in ons blaasorkest past? Kun je een blaasinstrument spelen? Dan is dat mooi meegenomen! Als je het wilt leren dan zul je daar wat tijd in moeten investeren, het niveau is gemiddeld.

Nieuwsgierig geworden?
Op 12 september was de eerste repetitie na de vakantie weer, in De Schuur van Café In den Gekroonden Hoed in Elshout. Je bent van harte welkom om de sfeer te proeven op één van de repetitieavonden en om misschien al een deuntje mee te blazen.

Voor informatie verwijzen we je naar de blog van Vrouwenband Maanszat: www.maanszat.blogspot.com
Voor vragen kun je e-mailen naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen