KBO Elshout gaat fietsen op woensdag 21 september

Foto: KBO Elshout

De mooie fietstochten van KBO Elshout gaan gewoon door en op woensdag 21 september is er weer een nieuwe mooie route uitgestippeld met halverwege een koffie/theestop. Het vertrek is om 9.00 uur vanaf het pleintje bij d’n Elshof en de weersvoorspellingen voor de woensdag zijn prima. Ook niet leden zijn van harte welkom.

Er wordt een tocht van ongeveer 40 kilometer gefietst en de planning is om 12.00 uur terug te zijn in Elshout. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je betaald alleen voor je koffie/thee tijdens de stop. Als je er één hebt dan graag een veiligheidshesje aan want de groep fiets veilig en in kleine groepen. Tot woensdag 09.00 uur.

Nieuwe leden van harte welkom
KBO Elshout is dan wel voor senioren maar bij deze vereniging ben je al een senior als je vijftig bent dus dan mag je voor € 28.- per jaar  lid worden en deelnemen aan de vele  activiteiten. KBO Elshout houdt rekening met leeftijd dus voor elk wat wils waar je, ongeacht of je nu vijftig bent of negentig aan mee kunt/mag doen.

Denk nu niet gelijk: “ dat is niks voor mij, nog tijd genoeg als ik tachtig ben. Niet doen!!! Als je slim bent dan  investeer je nu  in je toekomst anders is er misschien geen KBO  meer als je tachtig bent. Want ook voor de “jongere senior” zijn er tal van activiteiten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen