Zonnebloem Drunen-Elshout maakt boottocht door Land van Heusden en Altena

Foto: Zonnebloem Drune Elshout

Vanwege corona werden er zoveel activiteiten afgelast de afgelopen twee jaar dat afdeling Drunen-Elshout van de Zonnebloem voor hun gasten iets extra’s heeft georganiseerd op maandag 19 september. Het werd een boottocht door het land van Heusden en Altena.

Met totaal 58 gasten en een aantal vrijwilligers van de Zonnebloem Drunen/Elshout werd er om 9.00 uur vertrokken met een grote rolstoelbus, een busje van COVH en een paar auto’s naar Drimmelen. Daarna werd er in gescheept om te gaan varen met De Zilvermeeuw 2 door het Land van Heusden en Altena. De weergoden waren de deelnemers goedgezind. De zon schijnt en het is prachtig helder weer. Er was onderweg veel te zien en de kapitein vertelt  allerlei wetenswaardigheden, over vroeger en nu. Als de kapitein praat, is iedereen stil. En daarna: barst het gepraat over en weer opnieuw los. Wat een gezelligheid! De sfeer was fantastisch, iedereen heeft het naar zijn zin. En dat komt óók door al het lekkers, dat door de dag heen voorgeschoteld werd. Om 16.00 uur legt de Zilvermeeuw 2 weer aan in Drimmelen.

Mocht u ook eens van een dergelijk gezellig uitje deel willen uitmaken of er als vrijwilliger aan mee willen werken, dan vindt u op zonnebloem.nl/drunen-elshout hier meer informatie over. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected].

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen