Gipsy flamencogitarist Manito in Gouverneurshuis Heusden

Foto: Edwin Huizing.

Op zaterdagavond 22 oktober a.s. wordt er een akoestisch concert gehouden in het Gouverneurshuis  door gitarist Manito.   Met zijn vurige gitaarklanken en verhalende improvisaties neemt hij zijn publiek mee op reis naar een wereld vol sentiment, passie en weemoed. Op het repertoire staan zowel eigen composities als traditionals, waarbij de rumba uit de Camargue als een rode draad door de muziek loopt.

Manito speelt ‘hoe de sterren staan, de maan schijnt en de wind waait’. Het bitterzoete karakter in zijn muziek is de weerklank van het leven; trieste- en vreugdevolle momenten zoeken een uitweg via zijn gitaar. Zijn naam is een verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ Dit optreden is een absolute aanrader voor de liefhebber van Spaanse gitaar.

Het Gouverneurshuis is gelegen in de historische binnenstad. Het adres is Putterstraat 14 5256 AN te Heusden.  De aanvang is om 20.00, entree €15. Info www.gouverneurshuis.nl of telefonisch 06 34976543

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen