Het ándere Rieu orkest bezoekt tehuizen in gemeente

Het orkest van vioolschool Fiedelino vormt dit jaar weer een “ándere Rieu orkest.” Al in de laatste week van de zomervakantie startten de repetities en zijn op 12 en 13 november zullen de optredens zijn. In 2010 was er ook een dergelijk project, en bezocht het ándere Rieu orkest de tehuizen in de regio: het dak ging er af! Ook was er toen een klapstoelenconcert bij de kiosk op de markt in Drunen.

Dit jaar werken de strijkers weer aan de stukken als Second Waltz, Kaiser Waltz, aan die blaue Donau, de Radetzky Mars, Salut d’ amour van Elgar, Meditation van Massenet enz. Naast 23 strijkers speelt ook pianist Rob Dommisse mee en brengt zangeres Beate Rose een opera aria en een Ave Maria begeleid door het orkest. Het project wordt financieel gesteund door de gemeente Heusden.

Behalve de optredens in de tehuizen die besloten zullen zijn is er een openbaar concert voor alle belangstellenden gepland op zondag 13 november om 14.00 uur in de Stulp in Drunen.

Save the date!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen