John en Rixt Leddy te gast bij “HeT dRaait om U.”

Foto: Omroep Brabant

Het programma  “HeT dRaait om U” mag met trots aankondigen dat op zaterdagochtend 24 september tussen de klok van 10.00 uur en 12.00 uur beide leden uit dit kunstzinnige gezin  John en Rixt Leddy de hoofdgasten zijn. De Kleine waarheid, Zwartboek, Zeg eens Aaa, Wolfseinde, Komt een man bij de dokter en Goede tijden slechte tijden; een veel te beperkte opsomming van opgeteld misschien wel 9 decennia aan producties.

Natuurlijk wil de presentator alles weten over dit artistieke gen, legt hij John en Rixt een aantal dilemma’s voor en zal hij hun favoriete muziek ten gehore brengen. De vaste luisteraars weten dat het bovenstaande slechts een tipje van de sluier is dat ze oplichten omdat het in deze live-uitzending qua spontaniteit alle kanten op kan gaan.

Technicus Hans Happé en presentator John Goedmakers hopen u via de bekende kanalen (bijvoorbeeld FM 105,7, Ziggo kanaal 42 en allerlei apps voor de telefoon) als luisteraar te mogen begroeten. Daar waar HTR-tv te bekijken is, zal deze uitzending ook via webcam live te volgen zijn.

Foto; Omroep Brabant

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen