Nieuwe editie De Vesting Aan Tafel

Foto: De Vesting aan Tafel

Op 5 november a.s. is er weer een nieuwe editie van de Vesting Aan Tafel. Deze culinaire activiteit bestaat inmiddels al weer 14 jaar, en is ieder jaar een groot succes. Het gaat bij de Vesting aan Tafel niet om de culinaire hoogstandjes (die er zeker ook zijn), maar vooral om de gezelligheid en om op een ontspannen manier nieuwe stadsgenoten te ontmoeten.

Buurbook, de digitale vestingkrant, speelt dit jaar een belangrijke rol
Nieuw dit jaar is dat er dit jaar twee gratis maaltijden verloot zullen onder de deelnemers die een Buurbook account hebben. Zo’n account is gratis en makkelijk aan te maken via https://heusdenvesting.buurbook.nl/

Koks en gasten
Ook dit jaar kunnen Vesting bewoners weer meedoen als kok of als gast. De spelregels zijn simpel: er moet voor minimaal 6 personen gekookt worden. Dit is inclusief de koks zelf. Als gast kun je je met maximaal twee personen opgeven. Je weet niet bij wie je terecht zult komen, net zo min als de koks weten voor wie ze zullen koken. De gasten betalen 25 euro per persoon, alles inclusief, te voldoen op de avond zelf.

De koks kunnen een specialiteit op geven, en voor hoeveel gasten ze willen koken. De gasten kunnen hun eventuele dieet wensen opgeven, zodat er een goede match gemaakt kan worden tussen de kok(s) en zijn, haar of hun gasten. Wat die match zal zijn, ontdek je pas op de avond zelf. Want de verrassing is één van de charmes van de Vesting Aan Tafel.

Wil je meedoen als kok of als gast? Geef je op vóór 15 oktober, via [email protected]  met naam / namen en telefoonnummer. Of bij Annelies in De Waterdrager, Engstraat 12 in Heusden. Aarzel niet dit bericht door te geven. Iedereen in de Vesting is van harte welkom!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen