Ouderendag Doublettentoernooi bij Batard Drunen

Foto: HTR Media

Jeu de Boulesvereniging Batard uit Drunen organiseert voor alle gezellige boulers op zaterdag 1 oktober  het Ouderendag Doublettentoernooi. De organisatie gaat er weer vanuit dat iedereen in elk geval volop kan genieten van het lekkere weer en met uw deelname wordt het weer een gezellig toernooi.

Zoals altijd maar bij dit toernooi in het bijzonder gaat het er om dat het weer een gezellige sportieve dag gaat worden. Er worden vier partijen gespeeld en het inschrijfgeld is € 7,50. Aanvang van de wedstrijd isom 10.30 uur. Afhalen nummer is vanaf 10.00 uur.

Deelnemers kunnen zich aanmelden t/m donderdag 29 september via  Bart Smits tel 0416-376778 of per mail naar [email protected]  of bij Coby v.d Ent tel 0416-332994 of email [email protected]. Ook kan men nog inschrijven op de wedstrijddag zelf van 10.00  tot 10.30 uur. U kunt zich ook opgeven door het invullen van de intekenlijst op het publicatiebord.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Reacties

Cookieinstellingen