De Miksers staan weer op de planken

Foto: Miksers

Het is alweer enige tijd geleden dat de voorstelling van Toneelvereniging “De Miksers” is afgelast. De reden zal bij ieder bekend zijn, daarom wachten ze niet tot maart, maar voeren ze hun stuk al in oktober op.

De simpele kantoorwerkende Harry Vermeulen komt op zijn verjaardag thuis met het verkeerde koffertje. In plaats van zijn agenda, kantoorspullen en zijn lunch zit er maar liefst €2.755.000,- in.  Deze ontdekking wordt gevolgd door een avond vol met persoonsverwisselingen en onverwachte gebeurtenissen.

Heeft u ook zin om een avond ongestoord te kunnen lachen en bent u benieuwd hoe dit alles zal aflopen? Kom dan kijken naar een van de vier uitvoeringen van het blijspel “Tel uit je winst” van Ray Cooney en bewerkt door Jon van Eerd. De speeldata zijn: 7, 8, 14 en 15 oktober in de Dorpscafé De Steeg in Haarsteeg en aanvang is alle dagen om 20.00 uur

Kaartjes zijn te bestellen via:
[email protected] of via [email protected]. Wilt u liever bellen  dat kan naar 06-30627414 of ga naar www.demiksersvlijmen.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen