Harmonie Drunen is op zoek een dirigent(e)

Foto: Roland van Riel

Harmonie Drunen is op zoek naar een dirigent(e) voor het Symfonisch Blaasorkest als opvolg(st)er van onze huidige dirigent die ons na 15 jaar midden 2023 gaat verlaten. 

Harmonie Drunen is een actieve en bruisende muziekvereniging met 150 leden. De thuisbasis is het sociaal cultureel centrum De Voorste Venne in Drunen. Samen muziek maken, bijzondere concerten, schoolprojecten, concertreizen en meer: de vereniging gaat een uitdaging niet uit de weg. In de loop van de tijd heeft de vereniging een zeer veelzijdig repertoire opgebouwd, van klassiek tot pop en rock, tot carnavals- en filmmuziek. Harmonie Drunen staat voor samen muziek maken, samenwerking en mooie, verrassende muziekprojecten. De vereniging biedt iedereen de kans om een muziekinstrument te leren spelen. Er zijn verschillende orkesten. Van beginnende tot gevorderde muzikant, er is plaats voor elk niveau.

De vereniging bestaat uit 5 onderdelen:
< Symfonisch Blaasorkest Drunen (SBO)
< Slagwerkgroep Drunen
< Poporkest Mixed-Up
< Blazersklas en samenspelgroep
< Slagwerkklas en junior slagwerkgroep

Ze zoeken voor het Symfonisch Blaasorkest vanaf september 2023 een nieuwe topdirigent. Kijk op de website: www.harmonie-drunen.nl, bel 06-11869368 of stuur een e-mail naar e-mailadres [email protected]

Bron: HTR Media

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties

Cookieinstellingen