Pastoor Van Overbeek voorlopig nog niet inzetbaar

Foto: Parochie Wonderbare Moeder

U zult waarschijnlijk al wel gehoord hebben, dat pastoor Harold van Overbeek, om gezondheidsredenen, voorlopig nog niet in de parochie Parochie Wonderbare Moederwerkzaam zal zijn. Zijn installatie is daarom tot nader bericht uitgesteld.

De bisschop heeft om deze reden deken Jos Verbraeken bereid gevonden om voorlopig waarnemend pastoor te zijn. Hij heeft natuurlijk zijn eigen parochie in Waalwijk en Waspik. Daarom zal hij pastoor op afstand zijn en is hij alleen bereikbaar voor bestuurlijke zaken. Als het gaat om pastoraat en liturgie zal diaken Albert Soeterboek voorlopig de eindverantwoordelijke en het aanspreekpunt zijn. U kunt hem bereiken op de pastorie via het secretariaat (tel. 0416 –  372215).

In de komende periode gaat men proberen zoveel mogelijk eucharistievieringen in de weekenden door te laten gaan. De parochie kan hiervoor een beroep doen op priesters uit de regio. Mocht dit niet lukken, dan is er een woord- en communieviering. Tijdens de weekenden blijven er dus vieringen op de reguliere tijden.

De doordeweekse vieringen, dinsdag 18.30 uur en vrijdag 08.30 uur in Drunen, komen voorlopig te vervallen. Het uur van stilte en gebed, op maandag om 18.30 uur, gaat wel door. De vieringen in de zorgcentra Zandley en St. Antonius gaan op de gebruikelijke tijden door. De viering op donderdag om 18.00 uur in Elshout blijft ook doorgaan.

Het bestuur, de pastoraatsgroep en het personeel, wensen pastoor Van Overbeek van harte een goed herstel toe.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen