Nationale Ouderendag op 14 oktober in Buurthuis De Schakel

Foto: Nadine Couwenberg

Oktober is buiten de maand van de eenzaamheid en ontmoeten ook de maand van een feestje voor 55+ ouderen/de-wat-oudere-jongere! De Nationale Ouderendag van 2022 wordt door Buurt Bestuurt Oudheusden gevierd op vrijdag 14 oktober in Buurthuis De Schakel. 

Troubadour Leo de Vlieger zal er zijn om de middag muzikaal op te vullen. De politie wil even aankomen om uw vragen te beantwoorden, maar ook Bijeen en Woonveste zijn aanwezig met eventuele raad en daad. Fietsmaatjes Heusden zijn ook te gast om u te laten kennismaken met de “duo-fiets”, waarmee u ook een fietstochtje kan maken als u het een keer wil proberen. Tevens zal de biljartclub u bij staan met een balletje stoten of er uitleg over geven.

Er zal een hapje en een drankje zijn en alles deze leuke middag wordt u aangeboden door Buurt Bestuurt Oudheusden in samenwerking met Buurthuis de Schakel (Bijeen). Misschien gaat u zelfs wel met een prijsje naar huis…. Want de organisatie heeft meerdere lokale winkeliers zover gekregen om ook wat extra’s bij te sponsoren bij de door gekochte prijsjes.

Het doel van deze middag zal zijn een gezellig samen zijn, ontmoeten en uitbreiden van uw kennissen kring, maar vergeet niet om vragen te stellen aan de aanwezige politie, Bijeen of Woonveste als u die heeft! Zorg dat u op tijd bent want vol=vol en wie wil hier nu niet gezellig aan deel komen nemen?

< Waar: Buurthuis de Schakel
< Hoe laat: 13.30-17.30 uur
< Meebrengen: Goede zin en gezelligheid

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen