Stralende opening fototententoonstelling fotoclub PS4FUN

De weersverwachting waren niet al te best maar dat weerhield fotoclub PS4FUN niet om er een stralende opening van te maken tijdens hun 10e tentoonstelling. De wethouder, Jeroen van den Bosch, van Kunst en Cultuur had de eer om deze mooie expositie te mogen openen. Na enkele mooie woorden van de wethouder kreeg hij een rondleiding over de tentoonstelling door de voorzitter van de club.

De aanwezige leden lichtte daar waar nodig de 190 foto’s toe. Door de vele verschillende onderwerpen die gefotografeerd waren was er voor iedereen wel iets naar hun gading. Voor de bezoekers is er nog een uitdaging om bij het vrije werk hun favoriete top 3 aan foto’s te bepalen en hun favoriete bord. Natuurlijk ontbrak er dit jaar ook de rode draad niet. Het verrassende is gewoon om te zien wat de fotograaf ziet in de ontvangen foto en welke vervolgfoto hij/zij dan gaat maken. Een mooie reeks aan verschillende foto’s in de gedachten wereld van de fotografen.

De wel bekende ABC puzzel was weer uitdagend genoeg om de bezoekers te verleiden om mee te doen en het gezegde te achterhalen. De tentoonstelling is nog te bezoeken van 11:00 tot 17:00 uur vandaag en zondag 2 oktober in MFA Caleidoscoop, de Mand op de jan Steenstraat 2 te Vlijmen.

Foto’s Ad Hartjes

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen