Fotoclub PS4FUN mag terugkijken op een goed bezochte tentoonstelling

Foto: Frank Reelick

Als Fotoclub mag PS4FUN terugkijken op een geslaagde tentoonstelling met vele bezoekers die hebben genoten van de variatie en hoeveelheid aan foto’s, Er waren voor iedereen foto’s bij die men goed kon waarderen. De leden gaven toelichting daar waar nodig was om de werkwijze richting van de foto toe te lichten.

Zoals elk jaar laten zij het publiek ook kiezen welke foto hun de mooiste vinden. Dit jaar is de prachtige foto van Frank Reelick genomen in de Binnendieze in ‘s-Hertogenbosch gekozen voor de publieksprijs. Deze foto zal volgens jaar dan op onze poster komen te staan waar we u uitnodigen voor de tentoonstelling op 30 september en 1 oktober 2023. Noteer dit maar alvast in uw agenda.

Daarnaast konden de bezoekers ook aangeven welk bord van hun de meeste waardering kreeg. Deze eer ging uit naar het bord van Jaswant Koendjbiharie. Hij had op zijn bord een  foto serie van : Ontdekt de schoonheid in de details bij de vergankelijkheid van de Tulp.

<

 

 

 

 

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen