De hondenspeeltuin in Vlijmen heeft een nieuw Speeltoestel

Foto: Hondenspeeltuin Vlijmen

Elk jaar tijdens burendag vinden er leuke activiteiten plaats in de hondenspeeltuin. Ook dit jaar waren er weer leuke workshops om gratis aan deel te nemen. in Vlijmen vierde een aantal buren samen Burendag door op die dag de speeltuin nog extra mooi te maken. Hoewel het dat weekend echt Hondenweer was… waren er aantal vrijwilligers die die zich niet lieten weer houden om de hondenspeeltuin nog mooier te maken.

Zo werd de tunnel weer voorzien van extra zand en hebben vrijwilligers grasmatten op de tunnel gelegd en de rest ingezaaid met graszaad zodat hopelijk over een tijdje weer een mooi groentapijtje te zien is en dat het zand ook bij de tunnel blijft. De tunnel is nu tijdelijk gesloten en afgezet met dranghekken. Ook werden er extra sluitingen op de poorten gemaakt zodat de hondjes niet zelf de poort kunnen opmaken en bezoekers eerst even kunnen kijken wie er al in de speeltuin zijn. Zaterdags konden buurtbewoners deelnemen aan een de workshops ’Hondenfotografie met je smartphone’ en ’Spelen met de hond’. Voor deze gelegenheid waren er een paar extra speeltoestellen in de speeltuin aanwezig.

Ondanks dat het de hele middag regende hadden de baasjes veel plezier met de hondjes en hebben ze veel bijgeleerd. Ook werden ze getrakteerd op een heerlijke verse appeltaart en een lekker bakkie koffie en thee. Tevens is er hard gewerkt om het nieuwe toestel te plaatsen. De Wiebelbrug is speciaal voor de hondjes gemaakt met antislip zodat ze kunnen werken aan hun balans en coördinatie. Samen zorgden we ervoor dat de speeltuin mooi en nog leuker wordt. Bedankt allemaal voor de hulp. En speciaal aan Robert die zijn verjaardag doorbracht in de stromende regen.

Kom jij regelmatig in de hondenspeeltuin en/of vind je het leuk om samen activiteiten te ondernemen? Word dan lid van de facebookpagina HONDENSPEELTUIN Vlijmen en blijf op de hoogte van alle activiteiten. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen