Sjors Creatief lessen volg je ook gewoon bij Het Pieck

Foto: Het Pieck

Sjors sportief stimuleert kinderen om mee te doen met sportieve én creatieve activiteiten. In hun boekje staan alle aanbieders die via Sjors lessen en workshops aanbieden. Ook het Pieck biedt superleuke lessen aan waarvoor je je, vanaf nu, in kunt schrijven! Doen dus, want door uitproberen kom je er het beste achter wat bij je past!

 Natuurlijk is Sjors sportief & creatief een prachtig initiatief om alle kinderen gelijke kansen te bieden als het gaat om ontwikkeling op sportief en creatief gebied. Daarnaast geeft het cultuur-aanbieders zoals het Pieck de mogelijkheid nieuwe initiatieven te lanceren. Want; Sjors is een proeftuin voor kinderen waarin ze kunnen ontdekken wat ze leuk vinden of wat bij hen past, maar het is ook een proeftuin voor het Pieck, om uit te vinden wat kinderen in deze tijd leuk vinden en waar ze warm voor lopen. Soms loopt een nieuwe workshop die via Sjors gelanceerd wordt zo goed dat er een nieuwe cursus uit ontstaat. En die wisselwerking is, zowel voor de kinderen als het Pieck, super!

Dit jaar zijn er weer Sjors lessen te volgen op het gebied van Theater, Musical, Beeldend, Muziek en Dans. Zowel bij theater/musical, Dans en Beeldend zijn er losse lessen of korte lessenreeksen te volgen. Bij muziek zijn er groepslessen AMV (algemene muzikale vorming) waar je kennis kunt maken met muziek en verschillende soorten instrumenten. Ook voor de al ervaren muziek-makers, of de onervaren maar zéér gemotiveerde muzikanten in spé, zijn er muziek lessen, zoals de cursus ‘Popband’. In deze lessen vorm je, samen met anderen, een band en krijg je les in samenspel en podiumpresentatie.

De lessen die via Sjors aangeboden worden starten na de herfst. Mocht de les die jij graag mee zou willen doen al vol zijn of komt de tijd je nu niet zo goed uit; niet getreurd, je kunt ook in het voorjaar terecht voor de Sjors- lessen.

Dompel je onder in de Kinderbubbel
Het Pieck heeft nog een proeftuin gecreëerd waar kinderen kunnen deelnemen aan creatieve activiteiten. De maandelijkse kinderbubbel is een gratis workshop waar kinderen zich voor in kunnen schrijven. Iedere 1e vrijdag van de maand vindt er een kinderbubbel in Vlijmen plaats, iedere 2e vrijdag van de maand is er een kinderbubbel in Drunen. Zo zijn er afgelopen vrijdag kleine klei figuurtjes gemaakt in Vlijmen. In Drunen wordt er as vrijdag geïmproviseerd bij de kinderbubbel theater. Voor deze gratis workshops dien je je vooraf op te geven zodat er rekening gehouden kan worden met je komst. We zien je graag bij het Pieck!

Kader
Als na het volgen van een workshop of les via Sjors creatief blijkt dat je een activiteit hebt gevonden die echt bij je past dan doet het Pieck zijn uiterste best je in te laten stromen in een soortgelijke cursus zodat je ook na de Sjors-lessen door kunt gaan!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen