Er komen nog drie ruilbeurzen na Heusden spaaractie

Foto: Ad Hartjes

De spaaractie bij zes Heusdense supermarkten voor het plaatjesalbum ‘Heusden, meer dan 25 jaar historie’ loopt op 4 november af. Dat betekent dat de 6500 uitgegeven albums mogelijk een heel eind vol zijn. De afgelopen weken is er enorm veel geruild om zoveel mogelijk albums vol te krijgen.

Toch is hier niet iedereen in geslaagd. Vandaar dat de jubileumcommissie van heemkundekring Onsenoort, in samenwerking met Bibliotheken Heusden, op woensdagmiddag 9 november in de openbare bibliotheken van Drunen, Oudheusden en Vlijmen van 13.00 tot 17.00 uur ruilbeurzen organiseert.

Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn er spelregels gemaakt, waarbij aan alle bezoekers verzocht wordt zich hieraan te houden. De organisatie vraagt daarom alle spaarders die willen komen ruilen onderstaande spelregels te volgen.

  • Spaarders die dubbele stickers en overtollige albums nu al niet meer nodig hebben, worden gevraagd vanaf nu deze in te leveren in de speciale bakken die in alle drie de bibliotheken staan opgesteld. De overtollige kaartjes kunnen dan alvast gesorteerd worden.
  • Het is verstandig om vóór de ruilbeurzen op 9 november onderling zoveel mogelijk te ruilen. Hoe minder kaartjes de spaarders op 9 november nodig hebben, hoe groter de kans dat zoveel mogelijk spaarders het album vol kunnen maken. Hier is de laatste weken enorm veel gebruik van gemaakt.
  • Op woensdagmiddag 9 november zijn de ruilbeurzen van 13.00 tot 17.00 uur. Alle overgebleven kaartjes vanuit de winkels en de vooraf ingeleverde kaartjes worden tijdens deze middag ingezet. Daarbij komen tevens de dubbele kaartjes die de spaarders op 9 november nog meebrengen.
  • Bij binnenkomst in de bieb worden de bezoekers verzocht allereerst in een speciaal gedeelte van de bieb onderling te gaan ruilen.
  • Daarna worden alle dubbele kaartjes van de bezoekers aan een aparte tafel ingenomen en worden deze achter de schermen gesorteerd. Ruilen is immers inleveren en ontvangen. Graag de kaartjes op nummervolgorde inleveren.
  • Tenslotte kunnen de bezoekers aan de laatste tafels hun ontbrekende kaartjes ophalen. Om lang wachten te voorkomen, is het gewenst een bijgewerkt lijstje mee te brengen.

Als woensdag om 17.00 uur de bibliotheken sluiten, gaan de dan nog aanwezige kaartjes naar de bibliotheek in Drunen, waar iedereen vanaf vrijdag 11 november 11 uur tot en met zaterdag 19 november de nog ontbrekende plaatjes kan ophalen.

De jubileumcommissie van de heemkundekring hoopt hiermee dat zoveel mogelijk inwoners het cadeaualbum van de jubilerende gemeente vol krijgt met alle 264 stickers.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen