Sinterklaas brengt ook een bezoek aan de gemeente Heusden

Foto: Arjan van Dongen

Sinterklaas komt ook dit jaar in verschillende kernen van onze gemeente dit weekend. De intocht begint zaterdag in Heusden en zondag zal hij ook bezoek brengen aan Drunen en Elshout. Na zijn landelijke aankomst, zal Sinterklaas zich pijlsnel naar Heusden verplaatsen. Daar zal hij met tientallen Pieten omstreeks 14.00 uur de Stadshaven invaren met zijn pepernotenboot. Vanaf 13.30 uur zorgt DJ Theo voor de sfeer die altijd zo kenmerkend is voor de Intocht.

Zondag brengt de Sint zowel een bezoek aan Drunen en Elshout. Op vrijdag 18 november is de Sint te bewonderen in Vlijmen.
Hieronder zie je waar de Sint het komende weekend, en volgende week, te zien is:

Zaterdag 12 november:

  • Intocht Heusden vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur: Stadshaven en Vismarkt.
    Let op! Dit kan voor de nodige parkeerdruk zorgen. De organisatoren zetten verkeersregelaars in om het parkeren te begeleiden. Volg dus voor het vinden van een parkeerplek hun aanwijzingen op. Kom je met de auto naar de vesting Heusden? Maak dan gebruik van de parkeerlocaties buiten de vesting (klik op de link ‘Waar kun je gratis parkeren’). In de vesting is parkeren alleen toegestaan in de bestaande parkeervakken. Voorkom een boete en parkeer enkel waar dit is toegestaan.

Zondag 13 november:

  • Optocht door Drunen van 13:30 uur tot 16:30 uur, door de volgende straten: Statenlaan/Maleisielaan, Grotestraat, Joost van den Vondellaan, Torenstraat, Stationstraat, Prins Bernhardstraat, Van Haestrechtstraat, Dillenburgstraat, Grotestraat, Hugo de Grootstraat, Torenstraat (einde).
  • Optocht door Elshout van 13.30 uur tot 14.30 uur, door de volgende straten: Naulandseweg, Elshoutseweg, Kerkstraat, v. Altenastraat, Graaf Albrechtstraat, Van Wassenaarstraat, Antoon Lommersstraat, Monseigneur Muskensstraat, Pastoor Beckerstraat, Van Wassenaarstraat, De omloop, Hertog Janstraat, Th J Rijkenstraat, Norbertijnerstraat, Wolfshoek, Heusdenseweg, aankomst In Den Gekroonde Hoed (einde).

Vrijdag 18 november:

  • Optocht Vlijmen vanaf 18.00 uur tot ongeveer 21.00 uur door de volgende straten:
    Plein, De Akker, Wolput, Tunnelweg, Nassaulaan, Burgemeester van Houtplein. Burgemeester van Houtplein is de eindlocatie en is in zijn geheel afgesloten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen