Sint & Piet in het Licht in Vlijmen vrijdag 18 november

Foto: Sinterklaas in Vlijmen

Op Vrijdagavond 18 november 2022 zal Sinterklaas na twee jaar van coronamaatregelen weer groots worden onthaald in Vlijmen. Wat zijn wij blij dat we er dit jaar weer een groot feest van kunnen maken.  De sfeervolle verlichtte intocht vertrekt om 18:00 uur vanaf het Plein (voor de Action langs). Van daaruit trekt de lange stoet via De Akker, Wolput, Tunnelweg en Nassaulaan naar het Burgemeester van Houtplein.

Het comité hoopt dat alle kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s, vrienden en familie en buren achter Sinterklaas aan lopen richting het Burg. Van Houtplein om daar te genieten van een vol programma, met optredens van Piet Mauricio, Coole Piet & Piet Panilo, KIX Dance, en Sambastica. En natuurlijk het aller belangrijkste dat de kinderen de gelegenheid krijgen om Sinterklaas een handje te geven, hun mooiste tekening aan hem te geven en samen met de Sint of de Pieten op de foto te gaan!

Sinterklaas zal het geweldig vinden als alle kinderen die meelopen, zelf ook mooi verlicht zijn!. Dit kan met een mooi lampje/lampion of lampjes op je kleren of in je schoenen. Wees lekker creatief!

Daarnaast wil de organisatie dit jaar extra aandacht geven aan alle vrijwilligers die deze intocht mede mogelijk maken. Om te zorgen voor een zo mooi en veilig  mogelijke intocht. Zonder al deze mensen zou dit niet mogelijk zijn. En dit uiteraard aangestuurd door de Werkgroep Nationale Feestdagen Vlijmen.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina Sinterklaas in Vlijmen en op www.sinterklaasinvlijmen.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen