Geslaagde “Ondernemers-voor-ondernemersavond” bij VV Nieuwkuijk

Foto: VV Nieuwkuijk

Vrijdag 18 november werd de 5e “Ondernemers-voor-ondernemers-avond’ van VV Nieuwkujk gehouden in de kantine. Jeroen de Bonth (directeur Willy Naessens) werd geinterviewd door Enrique Figee. Een zeer interessant gesprek. Daarna werd de avond voortgezet in gemoedelijke sfeer en onder het genot van hapjes van Diner Quartier en een drankje werd het zakelijke en vermakelijke gecombineerd.

De circa 100 belangstellenden waren muisstil tijdens het uur-durend interview met Jeroen. Het ging over succes met vallen-en-opstaan, over lef hebben, over de-klant-bepaalt en over mensen-zijn-het kapitaal.  Natuurlijk kwam de relatie tussen sport en ondernemen naar voren. Over de Derby Cup. Na 4 seizoenen nog steeds een mooie vinding. Willy Naessens is trotse hoofdsponsor van RKC-Waalwijk. Naamsbekendheid in de regio is zeer belangrijk voor (potentiële) klanten, maar ook voor personeel. Een afvaardiging van RKC Waalwijk was ook aanwezig op deze avond. De banden van VV Nieuwkuijk met de eveneens gemoedelijke club RKC Waalwijk krijgen steeds meer vorm.

Inmiddels heeft de voetbalclub ruim 85 leden in de businessclub en groeit nog steeds. Wil je ook zo’n avond bijwonen? Mail naar info@vvnieuwkuijk.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen