Gezellige middag Kienen in Elshout

Foto: KBO Elshout

Op woensdagmiddag 23 november organiseert KBO Elshout weer een gezellige kienmiddag in D’n Elshof met leuke prijzen en daar hoef je geen lid voor te zijn. Iedereen is welkom. Voor de prijs hoef je het niet te laten want waar heb je nog een gezellige middag met mensen die ook van kienen houden voor € 3,50? In Elshout dus

En dan ook nog eens met de kans dat je naar huis gaat met een leuke prijs. Verwacht geen tv of luxe vakantiereis maar prijzen waar iedereen iets aan heeft in deze dure tijden. Onder het genot van een kopje koffie/thee maak je kans op leuke prijzen. De kienmiddagen zijn altijd in de tweede en vierde week van de maand en beginnen om 13.30 uur. Kom eens een middag meedoen. De zaal is open vanaf 13.00 uur.

Kienen
Kienen is een kansspel voor meerdere spelers. Ondanks essentiële verschillen (zie verder) noemen veel mensen dit spel verkeerdelijk bingo Iedere speler heeft een formulier met getallen die worden afgedekt wanneer het afgeroepen getal, dat wordt getrokken door de spelleider, op dit formulier staat.

Je bent welkom bij d’n Elshof, Th.J.Rijkenstraat. Zaal gaat open om 13.00 uur en de balletjes gaan rollen om 13.30 uur. Kom jij ook?

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen