Laatste Brocante Markt Heusden van dit jaar

Foto: Heusden Nieuws

Stichting Brocantemarkt in Heusden vesting organiseert 10 maal per jaar op de eerste zaterdag van de maand een Brocante en Antiek markt op het Burchtplein in Heusden. Op zaterdag 3 december staat de laatste brocante markt van 2022 op de planning.

Op de Brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Het is heerlijk om rond te wandelen en te kijken bij fijn antiek en brocante. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Zilver- en glaswerk, serviesgoed, vintage, flessen, industrieel, paspoppen en kleinmeubelen, er is van alles te vinden.

Heusden-vesting is per uitstek de plek voor een mooie markt, met zijn pittoreske middeleeuwse steegjes en pleintjes. Veel toeristen trekken er in het weekend op uit naar de vesting. Het is daarom dat Stichting Brocante markt in Heusden vesting in Heusden-vesting juist hier actief is, en vanaf de eerste zaterdag in maart organiseren zij 10 keer per jaar een brocante en antiek markt, op een van de drukst bezochte pleinen van Heusden-vesting. Openingstijden zijn 10.00 uur tot 17.00 en de toegang is gratis.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen