‘Niemand hoeft alleen te zijn op Kerstavond’

Foto: Heusden Helpt

“Wat is dit mooi! Ik kan wel janken! Bedankt!” Zomaar een van de reacties op Heusden Helpt Aan Tafel in 2021. De werkgroep “Heusden Helpt aan tafel” organiseert ook dit jaar weer een -gratis- aan huis bezorgde- maaltijd voor eenzame medemensen op Kerstavond.

Na een geslaagde 1e keer in 2020 met 118 gasten en een tweede keer in 2021 met maar liefst 174 deelnemers, organiseert de werkgroep ook dit jaar deze mooie activiteit met als slogan: ‘Niemand hoeft alleen te zijn op Kerstavond’

De werkgroep bestaande uit vrijwilligers van de Seniorenschool, enkele Zonnebloem-afdelingen uit de gemeente en de Protestantse kerk Vlijmen-Hedikhuizen, zijn weer volop bezig met de organisatie. Op diverse plekken in de gemeente ,als de  “Met Elkaar” locaties, de gemeentehuizen, buurthuizen, via de Zonnebloemvrijwilligers, Thebe thuiszorg, de kerken en wijkwinkel liggen de aanmeldformulieren. Ook via de web-site van de Seniorenschool kunt u dit downloaden. De formulieren moeten voor 11 december worden ingeleverd.

Er is altijd wel iemand die om je geeft

Heusden Helpt aan tafel. Beleefd aanbevolen.
Voor meer info: [email protected] tel 06-11760040 of 06-25025587 of 06-57565522

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen