Nieuws van Protestante kerk Drunen

Foto: Protestante kerk Drunen

De Protestantse Kerk in Nederland is deel van de wereldwijde gemeenschap waarin mensen het goede nieuws van Gods liefde horen en delen. De Protestantse Kerk in Nederland is vindplaats van geloof, hoop en liefde. Heusden.Nieuws plaatst allerlei informatie van de Protestante kerk Drunen Vennestraat 57.

Aanvang Kerkdienst op zondag 4 december 2022 om 10.00 uur. Voorganger Dominee Iris van der Heul uit ’s-Hertogenbosch. Met medewerking van de liedgroep

Kinderkerk
Deze zondag is er kinderkerk. Het kinderlied voor de maand december is: Ga je mee op zoek https://youtu.be/WMfOPWSNq3g

Meditatiemoment in de adventstijd.
Samen met de parochie organiseren we met de oecumenische werkgroep dit jaar ook in de Adventstijd een moment van meditatie. We luisteren met elkaar naar de korte overwegingen van de podcast ‘Bidden onderweg’. De vorm is eenvoudig en verstillend. Eerst luisteren we naar muziek of een lied, dan volgt de Bijbellezing en een moment om daarover na te denken, weer afgesloten met muziek. Net als in de veertigdagentijd is het op de maandagavond om 19.45 uur. De locatie is De Open Hof, Vennestraat 57, Drunen. Iedereen van harte welkom op de maandagavonden 5, 12 en 19 december.

Gemeenteleven
Afgelopen donderdag hebben samen gezellig geluncht in de Open Hof Nu is er erwtensoep over; geheel biologisch en in kleine porties in de vriezer bij ondergetekende. Voor twee euro per portie te koop, de opbrengst daar kopen we weer zaaigoed voor. Laat maar weten als u er gebruik van wilt maken.

En alvast voor in de agenda; donderdag 2 februari vanaf 12.30 lunch samentuin. Stamppotten, opgeven kan via de scriba                              ([email protected]) of bij Ilze  En op donderdag 29 december tuinieren we maar worden er ook oliebollen gebakken en verkocht. Vanaf half elf staat de koffie klaar en als het goed is ook de eerste bollen… welkom!!

Namens de groep samentuiners, Ilze

Overzicht activiteiten in de komende week/weken

Datum en aanvangstijd Activiteit Waar
Maandag 5 december 19.45 uur Meditatief moment in de Adventstijd Open Hof
Donderdag 8 dec.

10.30 uur

 

Koffiedrinken in de kerk, U bent van harte uitgenodigd. U kunt dan ook het werk aan de Samentuin bewonderen. Open Hof
Woensdag 7 december. Van 09.00 tot 12.00 uur Inleveren artikelen voor de voedselbank. Open Hof
Woensdag 7 december aanvang 20.00 uur Studieavond met Peter Pellemans in Drunen over ‘Advent en verlangen naar de komst van de Messias’

 

Open Hof
Zondag 11 december

Aanvang 10.00 uur

Ds. Bram Wassenaar

 

Open Hof
Maandag 12 dec.

19.45 uur

meditatief moment in de Adventstijd Open Hof

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen