Postzegel/munten en bankbiljetten beurs, in kerstsfeer bij Philatron

Foto: Pixabay

Ooit postzegels verzameld en wilt u deze hobby weer oppakken, Philatron kan u daarbij van dienst zijn. De vereniging denkt dat de coronacrisis heeft bijgedragen aan de belangstelling voor het verzamelen van postzegels. Zeker door hen die vroeger ooit postzegels verzamelde, en er wegens tijdgebrek mee gestopt is.

Men ziet dat verschillende mensen deze hobby weer opgepakt hebben omdat men noodgedwongen veel binnen zat.  De beurzen worden goed bezochten en zien wij een aanwas van nieuwe enthousiaste leden.

De vraag naar postzegels is groot dus brengen goede klassieke postzegels op de veiling meer op dan voorheen, dus mocht u op zolder nog een verlaten verzameling hebben liggen dan is het nu de tijd om deze naar de veiling te brengen.  Postzegelvereniging Philatron kan u daarbij van dienst zijn.

Uit ervaring weten zij dat er veel verzamelingen uit nalatenschappen doelloos op zolders liggen, dat is eigenlijk jammer. Deze kunnen bij de vereniging ter veiling worden aangeboden. Een afspraak maken kan via onderstaand telefoonnummer of via E-mail [email protected]

Tijdens deze beurs is er een leuke veiling met leuke snuffeldozen, albums, insteekboeken etc. De veilinglijst kunt u bekijken op onze website www.philatron.nl  klik op het kopje actuele veiling daar kunt u de veilinglijst downloaden. De veiling start om 11.15 uur, daarvoor is er een mogelijkheid om de kavels te bekijken.

Op postzegels staan vaak mooie afbeeldingen van belangrijke en historische bouwwerken, ze vertellen iets over het verleden. Maar niet alleen bouwwerken worden afgebeeld ook vele kunstobjecten vinden we op onze postzegels. Daarnaast zien we vaak bekende persoonlijkheden op postzegels regeringsleiders, uitvinders, etc. Het is een uitdaging om deze een plaatsje te geven in een album.

Maar hoe kan ik mijn verzameling uitbreiden of starten?  Voor geïnteresseerden houdt Philatron regelmatig een beurs daar vind je heel veel zegels met hun eigen verhaal, daar is ook deskundigheid aanwezig, mensen die met deze hobby al jaren bezig zijn. Zij kunnen u daarbij helpen.

Daarom nodigen zij iedereen graag uit op onze beurs op zaterdag 10 december in gemeenschapshuis ’t Rad te Elshout. Kerkstraat 39. De toegang is gratis en geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Ook kunt u postzegels laten taxeren en eventueel aanbieden om te worden geveild. Op de beurs is ook een verzamelaar van bankbiljetten aanwezig met een groot assortiment biljetten uit verschillende landen en werelddelen.

Info: E-mail [email protected] Tel 06 57 72 36 78

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen