Zanggroep Chantemble wederom aanwezig op het Dickensfestijn in Drunen

Foto: Chantemble Drunen

Al de jaren dat het Dickensfestijn in Drunen wordt gehouden heeft zanggroep Chantemble zijn medewerking aan dit festijn verleent. De eerste jaren was het koor op het festivalterrein te vinden. Vanaf het moment dat de Lambertuskerk onderdeel ging uitmaken van het Dickensfestijn, treedt het koor op in de kerk. Dat was een logische stap, daar het koor verbonden is aan de parochie.

Chantemble heeft sinds afgelopen juli een nieuwe dirigente: Edith den Hommel. Edith geeft op een bezielende wijze leiding aan het koor en dat zal tijdens het optreden hoorbaar zijn.
Het combo, bestaande uit een pianiste, gitarist, bassist en percussionist, begeleiden het koor. De liederen, welke ten gehore gebracht gaan worden, zijn zeer uiteen lopend, o.a.:
• Stille Nacht, heilige Nacht (Duitse versie)
• Gettin’ ready for Christmas
• The first Noel
• Transeamus usque Bethlehem (oud Silezisch kerstlied)
Het programma in de Sint Lambertuskerk begint op zondag 18 december om 13.00 uur. Zanggroep Chantemble treedt om 13.55 uur op.

Op kerstavond 24 december zingt zanggroep Chantemble in de eucharistieviering van 22.00 uur. Tijdens deze viering zullen eveneens de kerstliederen gezongen worden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen