Floor van Berkel nieuwe directeur R-Newt

16 dec 2022, 20:00 Nieuws
floor van berkel 1
Vanaf 1 januari 2023 breidt kinder- en jongerenwerk R-Newt, onderdeel van ContourdeTwern, uit met een nieuwe directeur, twee managers en een teamleider voor de regiogemeenten. Floor van Berkel, nu nog manager van R-Newt, wordt de nieuwe directeur. Bas de Gruijter gaat in de gemeenten Boxtel, Loon op Zand, Dongen, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk en de ABG-gemeenten aan de slag als teamleider.
In vrijwel het hele werkgebied van ContourdeTwern komt zo de expertise van R-Newt tot wasdom, terwijl het kinder- en jongerenwerk ook goed is aangehaakt op het lokale sociaal werk en de lokale samenwerkingspartners. Bas gaat er als teamleider voor zorgen dat de expertise van de R-Newt-medewerkers in de regio optimaal wordt benut en doorontwikkeld. Hij doet dit in nauwe samenspraak met de managers van ContourdeTwern in deze gemeenten.
Gon Mevis, directeur|bestuurder bij ContourdeTwern, waar R-Newt onderdeel van is: “​​​​​​Om het succes van het kinder- en jongerenwerk van R-Newt te borgen én om ruimte te geven aan een verdere doorontwikkeling, is besloten de organisatievorm te wijzigen. De organisatie komt nu onder aansturing van een directeur, Floor van Berkel, die een mooie vervolgstap maakt in het bouwproces van R-Newt. Floor is een zeer ervaren manager wier nieuwe rol naadloos aansluit op de aanjagende rol die ze de afgelopen jaren als manager heeft vervuld. Met Bas krijgen we een zeer bedreven jongerenwerker die als teamleider de opdrachten in onze regiogemeenten integraal gaat aansturen en realiseren. We zijn ontzettend blij dat we al deze expertise komende periode voor R-Newt kunnen blijven inzetten.”
​​​​​​​Floor van Berkel, directeur R-Newt vanaf 1 januari 2023: “We zien dat R-Newt en de positie van het kinder- en jongerenwerk zich de afgelopen jaren heel succesvol hebben ontwikkeld. Er zijn veel opdrachten van gemeenten, van de landelijke overheid en van organisaties die R-Newt inhuren voor deskundigheidsbevordering. Er wordt aan onderzoek gedaan, in landelijk en Europees verband. Ik verheug me erop samen met strategische partners als jeugdzorg, veiligheid en onderwijs onze expertise te kunnen uitbouwen ten behoeve van het vergroten van de kansen voor kinderen en jongeren. Want daar is het uiteindelijk om te doen: het vergroten van het perspectief voor alle jeugd. Ook met de trainingspoot en het expertisecentrumonderdeel van R-Newt gaan we onze vleugels nog verder uitslaan.”
Over R-Newt
punt is talentontwikkeling en de positieve insteek. We zijn actief en aanwezig in de leefwereld van jongeren en kinderen en pakken problemen preventief aan. We werken vanuit presentie en zijn letterlijk daar waar jongeren zijn. Het present werken klinkt relatief simpel, maar R-Newt is uniek in haar bereik: we vinden jongeren in hun eigen leefwereld: op straat, online, op school. Zo helpen we mee aan meer veiligheid op straat.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een