Brabant Oor gaat verhuizen

Foto: Brabant Oor

Alexander Vermeer van Brabant Oor is verheugd om te vertellen dat Brabant Oor gaat verhuizen! Nog net voor de jaarwisseling heeft Alexander Vermeer een handtekening gezet onder een nieuwe huurovereenkomst.

“Op onze huidige locatie aan het Bloemenoordplein 38a kwamen we langzamerhand ruimte te kort” Aldus Alexander Vermeer van Brabant Oor. “Daarom hebben we besloten om te gaan verhuizen naar de overkant van het plein. Om precies te zijn aan het Bloemenoordplein 1, het voormalige cosmetisch centrum Jonishi”.

Deze maand start de verbouwing en eind februari worden de klanten verwelkomt in een compleet gemoderniseerde hoortoestel speciaalzaak. Het geliefde Bloemenoordplein staat bekend om zijn fijne bereikbaarheid met gratis parkeergelegenheden. Op deze nieuwe locatie is Brabant Oor weer helemaal klaar voor de toekomst!

“Brabant Oor bestaat dit jaar 5 jaar en door onze manier van werken zijn wij doorgegroeid naar een speciaalzaak met een regionale functie. We hebben goede contacten met voorschrijvers, KNO-artsen, huisartsen en alle zorgverzekeraars. Dit is belangrijk om alle belangen van onze klanten goed te kunnen behartigen”.

Brabant Oor wil graag op de nieuwe locatie het team uitbreiden met een audicien. Ben jij of ken je een audicien die het leuk vindt om in een zelfstandig en enthousiast team te werken? Neem contact op met Alexander via [email protected] of 0416-778660.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Cookieinstellingen