Twee tonpraotweekenden in Zaandhaozenlaand

Foto: Zaandhaozenlaand

Nu de feestdagen weer voorbij zijn en we elkaar het allerbeste voor 2023 hebben gewenst, gaan bij een aantal mensen de gedachten naar activiteiten die met carnaval te maken hebben. Nou, in Elshout zijn dat er weer heel wat. Eén van de hoogtepunten is al vele jaren het tonpraoten. In het weekend van 4 en 5 februari geeft de jeugd de aftrap.

Liefst 12 kinderen in de leeftijd variërend tussen 10 en 13 jaar, gaan hun buut (allemaal als duo) presenteren in de ton. Het jeugdtonpraoten wordt voor de elfde keer georganiseerd in Zaandhaozenlaand. Wil je genieten van een stukje humor, kom dan beslist kijken. Voor beide dagen zijn er nog kaartjes voorradig.

Het weekend daarna, op 10, 11 en 12 februari kruipen de “grote” mannen en vrouwen in de Elshoutse ton. Voor de 33ste keer zijn er weer een keur van artiesten uit Brabant bereid gevonden om naar Zaandhaozenlaand te komen. Helaas konden enkele jaren deze activiteit niet worden uitgevoerd vanwege de ons allen bekende maatregelen. Maar dit jaar hebben de tonpraoters er enorm veel zin in en gaan ze flink knallen.

Wil je dat alles niet missen, kijk dan snel op www.zaandhaozenlaand.nl om te zien hoe je nog aan kaartjes kunt komen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen