Dode en zwaargewonde bij ongeluk in Den Bosch

Een man is in de nacht van donderdag op vrijdag overleden bij een ernstig auto-ongeval aan de Vlijmenseweg in Den Bosch. De auto kwam daarbij in het water terecht. Een andere inzittende raakte ook zwaargewond. Buurtbewoners hoorden de klap en sloegen alarm. De slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht maar voor een van hen, mocht de hulp niet baten.

De auto kwam vanuit het centrum en raakte rond 02.35 uur van de weg bij de kruising van de Vlijmenseweg met de Randweg. Terwijl dat gebeurde botste het voertuig ook tegen een verkeerspaal en belandde daarna tegenover het Jeroen Bosch Ziekenhuis in het water.

De hulpdiensten waren groots uitgerukt. Meerdere ambulances, de brandweer en een duikteam kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter was aanwezig. Volgens de politie waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Ze doet verder onderzoek.

Bron: Brabants Dagblad

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen