Toneelvereniging ONA gaat publiek verrassen met komisch toneelstuk

Foto: ONA

Toneelvereniging ONA gaat haar publiek weer verrassen met het komische toneelstuk “Huis van Arrest”. De regisseurs Tim en Ramon zetten op dit moment de puntjes op de i, zodat de spelers precies weten, waar, hoe en wanneer ze op het podium moeten staan. En ook de decorploeg legt op dit moment de laatste hand aan het weer schitterende decor.

Dus heeft u 27 of 28 januari aanstaande nog geen plannen, dan beveelt ONA de voorstelling van harte aan! En denkt u nu: “ik houd helemaal niet van toneel”, dan heeft u vast de laatste jaren geen voorstelling van ONA gezien. Dus laat u verrassen, kom naar De Voorste Venne en geniet van een maf blijspel vol geestige dialogen!

In dit stuk hebben Merel en Hester, twee niet al te succesvolle inbrekers, pas echt pech. Ze hebben een huis uitgekozen maar ze ontdekken dat het te koop staat. Voordat ze het huis kunnen verlaten, brengen allerlei mensen een bezoek aan het huis: makelaars, aspirant-kopers, een politieagent en Madame Zenobia. Bent u al nieuwsgierig?

De voorstellingen zijn op 27 en 28 januari 2023 om 20.15 uur in De Voorste Venne in Drunen. Via de website www.toneelverenigingona.nl kunt u kaartjes bestellen. De kaartjes kosten € 12,50 per stuk. Ook kunt u vanaf 19.30 uur op 27 en 28 januari 2023 in de hal van De Voorste Venne nog kaartjes kopen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen