Twee prachtige kletsmaaiersavonden in Haorendam

Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. D’n bussel kon dorpscafé de Steeg in want de kletsmaaiersavonden stonden op de agenda in Haorendam. Misschien raar om te zeggen als je iets al voor de 45-ste keer organiseert maar toch best spannend zo na 2 jaar weer de draad oppakken. Maar met een goed programma en een mooi publiek moet dat goed gaan komen. En zeker dat het goed gekomen is. Wat hebben we 2 mooie avonden gehad.

In het voorprogramma stonden Jack en Jason 2 jeugdtonpraters uit Zaandhaozenlaand. Jack en Jason zijn 2 stoere mannen die als hobby motor rijden hebben.En vooral toertochten vinden ze geweldig. Afgelopen jaar hebben ze een toertocht door Nederland gemaakt en daar hebben ze van alles meegemaakt. Al die avonturen deelden ze met ons en zo warmde zij de zaal behoorlijk op. De sfeer zat er goed in na hun optreden. De zes kletsers die dit jaar in d’n Bussel stonden en voor de publieksprijzen of titel “opperkletsmaaier”2023 in aanmerking kwamen waren.

Arie Schoofs als bekaand zilveren bruidegom
Het is bijna zover, 25 jaar getrouwd met zijn Truus. Hoe waren de voorbereidingen, hoe gaan zij het vieren en komt het wel zover? Al deze vragen werden in z’n buut beantwoord

Bart Ketelaars als Bartje op Safari hij beschrijft zijn avonturen die hij samen met zijn Mien en zijn bekende broer Freek op safari heb beleefd.

Arian Compen
Het was even paniek of we de planning voor het weekend rond konden krijgen, maar gelukkig hebben we iemand bereid gevonden. Alle credits voor Arian Compen als d’n invaller die geen NEE kan zeggen.

Erik Mulder als Opa van Epscheuten (het grotste Vaerken van het Bejaardentehuis)

Opa van Epscheuten is de grootste vlegel van het bejaardentehuis

Samen met zijn Maat Hugo trekt Opa van Epscheuten de hele dag door het bejaardentehuis op zoek naar slachtoffers, niemand is veilig voor de 2 vlegels.

Ludo van Vliet als Fredje nam ons mee in de wereld van de maaltijdbezorgservice Frèd mar tèùs! Via de keuken met zijn Trudie en dochter Suzie, naar het bezorgen van een pizza bij iemand die niet thuis was tot het behandelen van een klacht en de eetvoorkeuren en de eetbeperkingen van zijn klanten. Fredje draait zijn hand nergens voor om.

Twan van Oers als Tijn de Ruiter vertelt over zijn leven tussen de dieren en hoe hij zijn eerste paard rijlessen ervaarde dankzij zijn buur meisje Britt Dekker .

Op vrijdag won Erik Mulder de publieksprijs Zaterdagavond ging de publieksprijs naar Arian Compen. En Erik Mulder mag zich “opperkletsmaaier”2023 noemen.
Beide heren gefeliciteerd met hun gewonnen prijzen.

De commissie kijkt terug op een heel mooi Kletsmaaiersweekend! Uiteraard iedereen bedankt die daaraan zijn of haar steentje heeft bijgedragen en zien jullie allemaal graag het derde weekend van januari 2024 voor een volgend weekend vol met klets en gezelligheid.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen