Politie staakt zoektocht naar lichaam van vermiste Roemeense scheepswerker

Op zindag werd er door de opnieuw gezocht naar het lichaam van de man die vrijdagochtend vermist raakte bij het Oude Maasje in Waspik. Hij verdween toen hij onderhoud aan een schip pleegde op scheepswerf De Toekomst aan de Dwarsweg. Na enkele uren zoeken op het water en rondom de boot, besloot de politie de actie af te breken.

Daardoor blijft wat er precies met de arbeidsmigrant gebeurd is onduidelijk. Wel zegt een politiewoordvoer dat het ‘in de lijn der verwachting ligt’ dat de Roemeen in het water is gevallen en dat door de kou en stroming niet heeft overleefd. Specialisten en rechercheurs van de politie gingen met een boot met sonar het Oude Maasje op om naar het lichaam van de man te zoeken, echter niets gevonden.

Vrijdag werd vanaf de ochtend al naar de man gezocht in een naastgelegen kanaal. De politie legde in de tussentijd contact met de familie van de vermiste man. Uit dat gesprek bleek dat de Roemeen in ieder geval zijn familie niet had benaderd.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen