Gezellige Brabantse Bonte Middag bij Café Den Braai

Knotwilgendam Kèkt Veuruit! Is het thema maar Knotwilgendam mag ook terug kijken op een geslaagde en vooral gezellige Brabantse Bonte Middag. In een goed gevulde den Braai werden de carnavalsvierder als eerste welkom geheten met een lekkere borrel en voorzien van een leuk speldje met een Brabants hartje. De stemming zat er al vanaf de eerste minuut goed in. Daar zorgde de Haaikneuters goed voor. De intro van Prins Co en gevolg was gelijk een feestje.

Er was volop muziek om van te genieten om op mee te deinen, zingen en polonaises op te starten. Na de Haaikneuters zorgde Blaostumup uit Haarsteeg in hun kleurrijke kleding voor een stuk gezellige muziek. Een mooie opwarmer voor de dames van De Melodiva’s073 uit Oeteldonk. Deze groep zangeressen wisten zelfs zonder microfoons hun liedjes over te brengen. Voor een groep die nog maar zo pril bestond wisten ze de sfeer er in te krijgen.

Daarna was er tijd voor het hoge bezoek uit Aarle-Rixtel van Prins Lodewijk en adjudant Johan en hun gevolg inclusief hun eigen muziekske. Prins Co en adjudant Antoon d’n Braaijer mochten uit handen van Prins Lodewijk een mooie onderscheiding ontvangen vanuit Aarle-Rixtel.

Natuurlijk mocht ook dit jaar Sambaband Sambastica uit Oeteldonk niet ontbreken het hun swingende knallende ritmes en hun enthousiaste percussiespelers stonden weer garant voor een spetterend optreden. Het muziekgezelschap uit Aarle-Rixtel kwam nog even daarna het podium op om daarna voor de 2e keer de zaal over te dragen aan Sambaband Sambastica om tot slot het woord aan Prins Co te geven om deze geweldige middag af te sluiten.

Foto’s gemaakt door Wil Gulpen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen